Klik Klik

Klik Klik on keväällä 2013 perustettu verkkomedioiden kehittäjä ja kaupallistaja, jonka intohimona on luoda ja kehittää – sekä käyttäjien että mainostajien tarpeet huomioiden – erinomaisia verkkosivustoja.

Klik Klik ei pelkästään luo verkkomedioita, vaan se myös vastaa rakentamiensa medioiden mainosmyynnistä sekä laajempien digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen toteutuksista. Verkkomainonnan kampanjasuunnittelussa etuna onkin, että tunnemme edustamamme mediat ja niiden mainonnalliset vahvuudet kuin omat taskumme.

Klik Klikin taustalla ovat Jerry Lindholm ja Anssi Kiviranta, jotka ovat jo varhaisilta opiskeluajoilta saakka, vuodesta 2006, työskennelleet yhdessä verkkomedioiden ja digitaalisen markkinoinnin parissa.

Tiimi

Jerry Lindholm

Toimitusjohtaja, perustaja / KTM

Intohimo kaikkea digiä kohtaan. Kesäisin Jerryn löytää mitä luultavimmin rakkaan harrastuksensa eli perhokalastuksen parista.

Yhteystiedot

Puhelin: +358-400 165 800

Email: jerry@klikklik.fi

LinkedIn

Twitter

Anssi Kiviranta

Kehitysjohtaja, perustaja / Kt. yo. & Fil. yo.

Pitkän linjan sarjayrittäjä ja kolmen lapsen isä. Vapaa-ajallaan Anssi viihtyy mailapelien eli golfin ja tenniksen parissa.

Yhteystiedot

Puhelin: +358-50 313 0611

Email: anssi@klikklik.fi

LinkedIn

Twitter

Krista Palmu

Asiakkuusjohtaja / KTM & DI

Tuplamaisterin toimeliaisuus ja loputon pirteys. Vapaa-ajallaan Krista ripustaa kameran kaulaansa ja lähtee metsästämään sitä täydellistä valokuvaa.

Yhteystiedot

Puhelin: +358-50 341 0962

Email: krista@klikklik.fi

LinkedIn

Twitter

Tommi

Tommi Luostarinen

Ohjelmistosuunnittelija

Terävä ja näkemyksellinen oivaltaja. Kun näyttöruutu pimenee, suuntaa Tommi joko bänditreeneihin tai keikalle. Neljän eri bändin kitaristilta eivät musahommat lopu kesken.

Yhteystiedot

Puhelin: +358-44 250 7131

Email: tommi@klikklik.fi