Iltapulu.fi

Iltapulu.fi on erittäin käyttäjäystävällinen ja pidetty TV-ohjelmaopas verkossa, jota käyttää 230 000 TV-ohjelmien ystävää viikoittain.

Alkuvuonna 2012 lanseerattu palvelu on kasvanut nopeasti ja saavuttanut erittäin korkean käyttäjätyytyväisyyden. Nykyään Iltapulu on myös Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien virallinen TV-ohjelmaopas verkossa.

Uniikkia kävijää viikossa
Uniikkia kävijää kuukaudessa
Mobiilikäyttäjien osuus (%)
Seuraajaa Facebookissa

Mainonta Iltapulu.fissä

Selkeä ja hälinätön Iltapulu.fi tarjoaa tehokkaan mainosympäristön yli 35–65-vuotiaiden suomalaisten tavoittamiseen. Yleisesti ottaen viihteeseen nojaava mainonta on toiminut Iltapulussa erinomaisesti. Myös matkailu, urheilu ja liikunta, ruoka ja ruoanlaitto sekä hyvinvointi ja terveys ovat Iltapulun kävijöiden mieltymyksiä, joten mainonta näiden aihealueiden tiimoilta tavoittaa selkeästi kohderyhmänsä Iltapulussa.

TV-ohjelmat

Iltapulu.fi on täydellinen media, kun halutaan saada vahvaa näkyvyyttä lanseerattaville televisio-ohjelmille. Suositeltavin mainosratkaisu uusille televisio-ohjelmille on Iltapulun haltuunotto 2-7 päiväksi ennen ohjelman lanseerausta.

Case: Nelonen, Loirinuotiolla

Case: Yle, Syke

Case: Nelonen, Voice of Finland

Maksukanavat

Iltapulu.fi on äärimmäisen relevantti ympäristö maksukanavien mainostamiselle. Kärkenä maksukanavamainonnassa on toiminut hyvin uutuussarjat sekä palveluiden tutustumistarjoukset. Erittäin suositeltavana mainospaikkana maksukanaville on uusi ohjelmatietoikkunan haltuunotto, joka tarjoaa tehokkaan ympäristön pidempiaikaiselle mainonnalle. Katso lisätietoa alempaa.

Case: Viaplay

Case: MTV, Total Sport

Case: Viaplay

Koti ja viihde-elektroniikka

Kodin sisustamisen ja viihde-elektroniikan mainonta on kerta toisensa jälkeen kerännyt vahvoja tuloksia Iltapulussa. Selkeästi parhaiten toimivat tuotteet, joiden kohdryhmänä on yli 35-vuotiaat kuluttajat.

Case: Samsung, Curved TV

Case: SodaStream

Case: Ikea, Keittiöviikot

Elokuvat

Iltapulun kävijät eivät pelkästään katsele elokuvia kotonaan television ääressä vaan myös elokuvateattereissa. Lukuisat elokuvakampanjat ovat keränneet loistavat tulokset Iltapulussa, eikä ihme, sillä elokuvat ovat tärkein yksittäinen mielenkiinnon kohde Iltapulun käyttäjille.

Case: SF Film, Hobitti

Case: SF Film, Millerit

Case: SF Film, Kingsman

Taktinen tulospohjainen

Iltapulu.fi tarjoaa taktisille mainostajille tehokkaita tulospohjaisia ratkaisuja. Mainospaikkoina tarjolla ovat Panorama (980×120) sekä suuren pinta-alan Paraati (980×400). Myös mobiilipuolen tulospohjainen mainonta on Iltapulu.fissä mahdollista.

Case: RAY

Case: Santander

Case: Ellos

Uutena tehokkaana mainospaikkana ohjelmatietoikkunan haltuunotto!

Iltapulun ohjelmatietoikkuna tavoittaa kävijät, jotka kartoittavat lisätietoja televisiokanavien ohjelmistoista ja ovat juuri kyseisellä hetkellä erittäin vastaanottavaisia viihdetarjonnan suhteen.

Kun ohjelmatietoikkunassa lähestytään kävijää viestillä, että maksukanavapalveluissa tarjonta on runsas ja sen kuluttaminen ei ole sidoksissa aikaan tai paikkaan, on viesti puhutteleva ja tehokas juuri oikealla hetkellä. Iltapulun ohjelmatietoikkuna onkin täydellinen alusta tehokkaalle ja pidempiaikaiselle maksutelevisiomainonnalle.

Mobiilimainonta Iltapulu.fissä

Iltapulu.fin mobiilikäyttäjien osuus on 20 %. Jatkuvasti kasvava mobiilialusta tarjoaa suuret mainospinta-alat, jolla tavoittaa tehokkaasti +35-vuotiaiden kohderyhmän mobiilissa.

Lähes kaikki rich media -ratkaisut ovat Iltapulun mobiilisivustolla mahdollisia. Kampanjoita voidaan ajaa pelkästään mobiilialustassa tai mobiilia voidaan tehokkaasti yhdistää osaksi verkkopuolen kampanjointia.

Iltapulu.fin profiilitiedot

Iltapulu.fin hinnasto

Iltapulu.fi – verkkosivusto

 

Mainosmuoto (ylhäällä) Pikselikoko CPM-hinta
Dominanssi (Brändätty yläosa + Alaparaati) 1920×120 + 980×400 30,00 €
Panorama 980×120 8,00 €
Jättibanneri 728×90 5,00 €

Mainosmuoto (alhaalla) Pikselikoko CPM-hinta
Paraati 980×400 25,00 €
Tikkeri 1600×45 9,00 €
Panorama 980×120 7,00 €
Tarranurkka 300×200 7,00 €

Mainosmuoto (ohjelmatietoikkuna) Pikselikoko CPM-hinta
Ohjelmatietoikkunan dominanssi Räätälöity 30,00 €

Iltapulu.fi – mobiilisivusto

 

Mainosmuoto Pikselikoko CPM-hinta
Mobiilidominanssi (ylä-, keski- ja alamobiiliparaati) 300×300 (3X) 30,00 €
Mobiiliparaati (ylä) 300×300 17,00 €
Mobiiliparaati (ala) 300×300 13,00 €
Mobiilipanorama (ylä) 300×150 12,00 €
Mobiilipanorama (ala) 300×150 8,00 €